Het online kantoor voor uw echtscheiding

 1. Home
 2. |
 3. Over ons

Het online kantoor voor uw echtscheiding

Dit is een initiatief van CKH Advocaten

Regel Mijn Scheiding is een initiatief van het gerenommeerde advocatenkantoor CKH Advocaten. De familierechtadvocaten van CKH Advocaten zullen u dan ook begeleiden bij uw echtscheiding.

Uit de praktijk blijkt dat er een enorme vraag en wens is om een echtscheiding sneller en eenvoudiger te laten verlopen. Zonder een karrevracht aan kosten. Wij beamen dat en spelen daarop in, maar wij willen geen afbreuk doen aan kwaliteit. Men trouwt maar één keer, dus scheidt men ook maar één keer. Waarom zou u het wel goed willen regelen bij het aangaan van het huwelijk, maar niet bij het beëindigen van het huwelijk? Precies. Juist bij het beëindigen van een huwelijk (of geregistreerd partnerschap) komt er zoveel bij kijken.

Meer dan 40 jaar ervaring

Onze gespecialiseerde familierechtadvocaten hebben meer dan 40 jaar ervaring. Zij begrijpen als geen ander welke ingewikkelde vraagstukken en emoties er bij een echtscheiding (kunnen) spelen. Van belang is dat wij voor u klaarstaan en u hier in bijstaan met raad en daad. Juist onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij ook de kwaliteit leveren die u mag verwachten.

Binnen 1 week uw echtscheiding ingediend!

Vul de gevraagde gegevens van het aanvraagformulier in en wij gaan voor u aan de slag! U kunt van ons verwachten dat wij binnen drie werkdagen de concept stukken aan u toezenden. Indien er vragen zijn, mailt u ons dan en er zal binnen twee werkdagen contact met u worden opgenomen. Mocht u niet gezamenlijk tot afspraken kunnen komen dan is het ook mogelijk dat een van onze gespecialiseerde familierechtadvocaten van CKH Advocaten u eenzijdig bijstaat. U kunt met al uw vragen bij haar terecht en zij zal alsdan ook de met de afwikkeling van de echtscheiding gepaard gaande kosten met u bespreken. Dit laatste geldt ook voor de wat ‘complexere’ echtscheidingen, waarbij een eigen onderneming betrokken is.

Contact

Heeft u vragen over onze diensten of andere specifieke vragen? Neem dan contact met ons op.


  Hoe werkt de aanvraag?

  U vult uw gegevens en die van uw ex-partner in en ontvangt automatisch een bericht of de gegevens door Regel Mijn Scheiding in goede orde ontvangen zijn.

  Wat ontvangt u?

  Nadat Regel Mijn Scheiding van u een definitieve opdrachtbevestiging heeft ontvangen, ontvangt u geheel op maat een verzoekschrift tot echtscheiding en/of convenant en/of ouderschapsplan.

  Is het vrijblijvend?

  Ja, de aanvraag is volledig vrijblijvend. U bepaalt uiteindelijk of u akkoord gaat met een echtscheidingspakket van Regel Mijn Scheiding.

  Wat kunt u verwachten?

  Pakketprijs

  Je betaalt gezamenlijk prijs die bij je pakket hoort. Het betreft geen tarief per persoon. Het griffierecht is niet inbegrepen.

  Jarenlang ervaring

  Onze advocaten hebben jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in het familierecht.

  Persoonlijk (video) gesprek

  Weet u niet wel pakket u moet kiezen? Of passen de pakketten niet bij u? Laat u gegevens achter op het contactformulier en wij nemen contact met u op.

  Geheimhouding

  Als advocaten (en ons kantoor) hebben wij een wettelijke geheimhoudingsplicht.

  Gezamenlijk verzoek

  Indien jullie gezamenlijk tot afspraken kunnen komen dan kunt u gebruik maken van onze pakketten. Mochten jullie niet met elkaar tot afspraken kunnen komen? Schroom dan niet om een contact met ons op te nemen.

  Onze echtscheiding pakketten

  Ik heb geen kinderen
  €795,-ex btw en ex griffierechtenkosten
  • Gemeenschappelijk verzoekschrift tot echtscheiding/ontbinding geregistreerd partnerschap
  • Echtscheidingsconvenant
  • Berekening partneralimentatie
  • Uw echtscheiding binnen 1 week ingediend bij de rechtbank!
  Ik heb kinderen
  €1.795,-ex btw en ex griffierechtenkosten
  • Gemeenschappelijk verzoekschrift tot echtscheiding/ontbinding geregistreerd partnerschap
  • Ouderschapsplan
  • Echtscheidingsconvenant
  • Berekening kinder- en (indien nodig) partneralimentatie
  • Uw echtscheiding binnen 1 week ingediend bij de rechtbank!
  Gemeenschappelijk ouderschapsplan
  €395,-ex btw en ex griffierechtenkosten
  • Ouderschapsplan
  • Berekening kinderalimentatie
  • Binnen 2 werkdagen een ouderschapsplan op maat!

  Onze hulp nodig?

  Heeft u onze hulp nodig bij uw echtscheiding en komt u niet in aanmerking voor een van onze pakketen? Neem dan direct en vrijblijvend contact met ons op.

  info@regelmijnscheiding.nl

  Menu